Paste 2014

Pasti 2013
VARIANTA 1: 18 – 22 aprilie – 650 lei/pers/sejur
5 zile – 4 nopti , cazare cu pensiune completa + excursie
Transportul in si din Sf. Gheorghe se va face cu nava de pasageri a Companiei Navrom (http://www.navromdelta.ro/program-nave/) , biletul nefiind inclus in oferta.

Detalii oferta
18 aprilie – sosirea cu nava pasager, cazare, servirea cinei.
19 aprilie – Pensiune Completa ( cu apa si vin la pranz si cina )
20 aprilie – Pensiune Completa ( cu apa si vin la pranz si cina )
21 aprilie – Pensiune Completa ( cu apa si vin la pranz si cina )
22 aprilie – mic dejun – constand in pachet pentru drum si cafea/ceai la pensiune

Meniu

MIC DEJUN (8.30 – 10.00)
Omleta / ochiuri / oua fierte, cascaval, branza, unt,gem,mezeluri si cafea, ceai,lapte sau mic dejun vegetarian.

PRANZ (13.00 – 15.00)
Ciorba peste/legume
Fel principal: peste / pui cu garnitura, desert, apa minerala, vin
La cerere se poate prepara meniu vegetarian.

CINA (19.00 – 20.00)
peste / pui cu garnitura sau meniu vegetarian, apa minerala, vin

pranz
In afara programului de servire a mesei, va stam la dispozitie cu multa voie buna, astfel incat doar impreuna cu dvs , sa aveti o vacanta minunata.
Intr-una din zilele sejurului dumneavoastra Pensiunea Ovidiu va ofera o excursie gratuita de 2-3 ore in Delta Dunarii in Rezervatia Sahalin – Zatoane, iar pentru restul timpului va punem la dispozitie fie alte excursii contra cost ,sau o masa de biliard, remy, table .

VARIANTA 2: Pentru grup de 4 persoane
18 – 21 aprilie ( 4 zile – 3 nopti ) cazare cu pensiune completa + excursie 695 lei/persoana/sejur

Transportul la sosire de la Mahmudia la Sf. Gheorghe se face cu nava pasager, biletul nefiind inclus in pret.
Transportul inapoi de la Sf. Gheorghe la Mahmudia se face cu barci rapide desoperite si este inclus in pret.
Va oferim o excursie in rezervatia “Sacalin – Zatoane” , aceasta fiind inclusa in pret.
Programul si meniul este identic cu cel de la varianta “ 3 “

VARIANTA 3: Pentru grup de 8 persoane
18 – 21 aprilie ( 4 zile – 3 nopti ) cazare cu pensiune completa + excursie
795 lei/persoana/sejur
Transportul de la Murighiol (optional se poate face imbarcarea si de la Tulcea sau Mahmudia)la Sf. Gheorghe si retur, precum si excursia in Rezervatia Sahalin – Zatoane se va face cu nava Asha (http://www.descoperadeltadunarii.ro/nava-asha-delta-dunarii), aceasta fiind o salupa cocheta cu cabina, la bordul careia aveti confortul adecvat incursiunilor in Delta Dunarii.

Detalii oferta
18 aprilie – sosirea cu nava Asha, cazare, servirea cinei.
19 aprilie – Pensiune Completa ( cu apa si vin la pranz si cina )
20 aprilie – Pensiune Completa ( cu apa si vin la pranz si cina )
21 aprilie – mic dejun – constand in pachet pentru drum si cafea/ceai la pensiune, imbarcarea pe Nava Asha la o ora prestabilita de comun acord

Meniu

MIC DEJUN (8.30 – 10.00)
Omleta / ochiuri / oua fierte, cascaval, branza, unt,gem,mezeluri si cafea, ceai,lapte sau mic dejun vegetarian.

PRANZ (13.00 – 15.00)
Ciorba peste/legume
Fel principal: peste / pui cu garnitura, desert, apa minerala, vin
La cerere se poate prepara meniu vegetarian.

CINA (19.00 – 20.00)
peste / pui cu garnitura sau meniu vegetarian, apa minerala, vin

crap cu ciuperci

***In afara programului de servire a mesei, va stam la dispozitie cu multa voie buna, astfel incat doar impreuna cu dvs , sa aveti o vacanta minunata in delta.
Intr-una din zilele sejurului dumneavoastra Pensiunea Ovidiu va ofera o excursie gratuita de 2-3 ore in Delta Dunarii in Rezervatia Sahalin – Zatoane cu Nava Asha.

Pentru masa festiva de Paste meniul va fi unul adecvat, cu renumitele oua vopsite, cozonaci, preparate din miel si pasca; iar daca printre preferintele turistilor se afla mai ales traditionalele mancaruri de pasti, atunci veti putea gasi potrivite urmatoarele meniuri cu sau fara carne de miel.

APERITIV
- Drob de miel
- Oua vopsite
- Ciuperci la cuptor umplute cu sunca, verdeata si cascaval
- Oua umplute cu patè
- Telemea de vaca
- Chiftelute
- Cascaval
- Ceapa verde, rosii, rondele de castraveti, ridichii

FELUL 1
- Ciorba de miel cu leustean si ceapa verde / supa crema de legume

FELUL 2
- Friptura de miel tinut la bait, la cuptor in vin alb cu mirodenii
- Cartofi taranesti / alta garnitura
– La cerere meniu din porc / pui sau vegetarian.

DESERT
- Cozonac, pasca

BAUTURI
- Vin alb sau rosu
- Apa minerala sau plata
- Cafea, ceai.

Comments are closed.