Cazare Delta Dunarii – Sfantu Gheorghe

Cazare in Sf. Gheorghe ? Cazare in Delta Dunarii ? … nimic mai simplu!
Vino la una din noile pensiuni din Sf. Gheorghe, la Pensiunea Ovidiu!
Te-ai saturat de plajele aglomerate din Mamaia sau de blocajele din traficul ce leaga Constanta de restul tarii? Ce mai stai pe ganduri??
Vino la Pensiunea Ovidiu din Sf. Gheorghe – Delta Dunarii -jud. Tulcea!!!
Descopera una din noile pensiuni din Delta Dunarii , unde poti gasi cazare ieftina la nivel de trei margarete europene.
terasa
Nu ezita sa suni la numarul 0744.50.71.64 de unde poti primi toate informatiile dorite si poti face rezervarea vacantei tale de vis.
Daca nu stiai, din Sfantu Gheorghe Delta te asteapta o mirifica plaja la Marea Neagra pe toata lungimea ei de 40 km pornind de aici spre Nord pana in Sulina.

Plaja si apa marii au structura celei din Mamaia, fara ca apa sa fie adanca deodata, iar nisipul este fin, fara pietre sau… vanzatori de seminte prajite…
La fel de bine sunt cunoscute curele gastronomice de peste, preparate traditionale din peste sau orice meniu mai mult sau mai putin sofisticat..
NISETRU
Cum distractia si recreerea nu sunt deloc de neglijat, poti intra in inima rezervatiei Deltei Dunării observând păsări, animale, in intregul fabulos ecosistem deltaic, imortalizand totul in fotografii deosebite cu care sa va umpleti amintirile mai departe impreuna cu cei dragi… si de ce nu urmând programul unui team building destinat socializării și încărcării bateriilor uzate in timpul variatelor activități profesionale.
Pescuitul, scufundarile, sporturile nautice sau exercitiile fizice supravegheate de instructori cu experienta pe parcursul taberelor de slabire, pot reprezenta alte mijloace de recreere.
Pensiunea Ovidiu din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, va oferă posibiltatea de a petrece vacante de neuitat în Delta Dunării
CAMERA
având 10 camere cu pat dublu, toate camerele au bai proprii, iar grupul de dotări și servicii sunt cotate la 3 margarete europene.
baie
Posibilitatea de a monta extrabed-uri duce capacitatea de cazare la 30 de persoane.
Camerele sunt dotate cu aer condiționat și televizor cu ecran plat de 54 cm.
camera
Pensiunea este deservita de o bucătărie dotata după circuite și cerințe europene, gastronomia find unul din punctele noastre preferate.
TERASA
O șalupă rapida, echipament de scufundare, unelte de pescuit sportiv, planșe pentru ski nautic, masa de tenis , un microbuz modern cu aer condiționat, ring de dans, sunt numai câteva din elementele care concura la petrecerea unei vacante de neuitat.
Cel ce va alege Pensiunea Ovidiu din Sf. Gheorghe, odată ajuns aici, va avea de ales intre plaja virgina, vizitarea rezervației de pelicani și pasări din sudul localității, o croaziera pe coasta Marii Negre pana în portul Tomis din Constanta, sau plimbări ce încântă cel mai exigent ochi pe canalele ce unesc locații și salbe de lacuri ale fantasticei Delte a Dunării…

Comments are closed.